Перейти до основного вмісту
сертифікат про акредитацію

Сертифікат про акредитацію

  •  четвер, 16 травня 2024 р.

У Міжнародний день вишиванки Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти підтвердило результати нашої невтомної чотирирічної роботи над втіленням ОП "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг" у життя!!! Акредитацію пройшли. Сертифікат отримали!!!

Читати далі
Здобувачі 3 курсу проходять тренінги на Буковелі

Здобувачі 3 курсу проходять тренінги на Буковелі

  •  пʼятниця, 10 травня 2024 р.

З 6 до 16 травня 2024 року завдяки співпраці з ТОВ "Спортивні Карпати" на Буковелі проходять тренінги для здобувачів з різних закладів вищої освіти. На пропозицію Тетяни Гринюк відгукнулись студенти 310 групи (ОП "Міжнародний туризм") Валерія Форті та Юстина Міхалчан і 312 групи (ОП "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг") Артем Недорубан.

Читати далі
зустріч із стейкхолдерами

Зустріч гарантів ОП "Міжнародний туризм" і " Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг" О. Короля та Г. Круль зі стейкхолдерами

  •  середа, 8 травня 2024 р.

8 травня 2024 р. відбулась зустріч гарантів ОП "Міжнародний туризм" і " Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг" Олександра Короля та Галини Круль зі стейкхолдерами - представниками туристичного та готельно-ресторанного сектору - власницями туристичної агенції "БУКТРЕВЕЛ" Наталією Аніпко та Наталею Андрусяк, власницею туристичної агенції "Prosperity tour" Юліаною Параскинюк, співвласницею готельно-ресторанного комплексу "Allure Inn" Діаною Жадан, заступником керуючого готелем "Карпати Мигово" Давідом Фрицаком.

Читати далі
майстер клас

Участь студентів у майстер-класі з писанкарства

  •  середа, 1 травня 2024 р.

Студенти 110-ої та 112-ої груп освітніх програм "Міжнародний туризм" та "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг" відповідно до практичної підготовки за освітнім компонентом "Етнокультурний туризм" (викладач Бучко Жанна Іванівна) напередодні Великодніх свят взяли участь у майстер-класі з писанкарства.

Читати далі
Зустріч робочої групи

Зустріч робочої групи ОП "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг" зі здобувачами

  •  середа, 1 травня 2024 р.

1 травня 2024 року відбулась зустріч робочої групи ОП "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг" зі здобувачами вищої освіти за даною ОП 1, 2 та 3-го років навчання. Метою зустрічі стало обговорення змін до освітньої програми із врахуванням пропозицій Експертної групи та Галузевої експертної ради, висловлених в ході акредитаційної експертизи вказаної освітньої програми.

Читати далі
практичний курс

Навчання на практичному курсі

  •  середа, 1 травня 2024 р.

Доцент кафедри Кафедра географії та менеджменту туризму Наталя Андрусяк завершила навчання на практичному курсі «Організація та проведення гастрономічних турів». Знання та навички отримані під час навчання будуть впроваджені у навчальний процес студентів ОПП «Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг».

Читати далі
музей

Екскурсія в Музей етнографії та стародавньої історії

  •  середа, 1 травня 2024 р.

1 травня 2024 року здобувачі першого року навчання освітніх програм «Міжнародний туризм» та «Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг» мали можливість закріпити практичні знання з дисципліни «Етнокультурний туризм», відвідавши Музей етнографії та стародавньої історії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Читати далі
Стажування в Польщі

Міжнародне стажування в Польщі

  •  четвер, 25 квітня 2024 р.

З 21 до 25 квітня 2024 року в рамках угоди про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Щецинським університетом (Польща) відбулась виїзна частина міжнародного стажування доценток кафедри географії та менеджменту туризму географічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Оксани Заячук та Галини Круль в Інституті просторової економіки та соціально-економічної географії Щецинського університету (м. Щецин, Польща).

Читати далі
Явкін Вячеслав Григорович

Перестало битися серце Явкіна Вячеслава Григоровича

  •  середа, 24 квітня 2024 р.

24.04.2024 р. перестало битися серце Явкіна Вячеслава Григоровича. Колектив кафедри географії та менеджменту туризму висловлює щирі співчуття рідним і близьким у зв’язку із цією важкою втратою. Висловлюємо щирі слова співчуття, поділяємо біль втрати і підтримуємо в годину скорботи… Вічна пам’ять!

Читати далі
Руслан Рудейчук

Бінарна лекція з дисципліни "Технологія послуг гостинності"

  •  вівторок, 16 квітня 2024 р.

16 квітня 2024 р. відбулося бінарне лекційне заняття з навчальної дисципліни "Технологія послуг гостинності" для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня 312 групи за участі члена робочої групи ОП "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг", співвласника туристичного комплексу "Карпати Мигово" Руслан Рудейчук.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності