Перейти до основного вмісту
Зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» із представницею компанії «Algoos Study, Work & Travel»

22 лютого 2024 року відбулась зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» із представницею компанії «Algoos Study, Work & Travel» Іриною Тайчук.

Міжнародна рекрутингова компанія Algoos Study, Work & Travel S.R.L має 10-річний досвід на ринку праці з надання професійних послуг з пошуку й підбору персоналу разом з партнерами – вищими навчальними закладами по всьому світу, надаючи молоді стажування та роботу в індустрії туризму і гостинності у відомих готелях Середземномор’я.
Під час зустрічі п. Ірина презентувала можливості закордонного стажування для здобувачів вищої освіти у секторі готельного бізнесу та туризму. Зокрема, у відомих готельно-ресторанних комплексах Кіпру, Греції, Іспанії, Португалії, Італії та можливість спробувати свої сили у відділі, що спеціалізується на роботі з гостями на посадах Guest Relations, front office, офіціантів, барменів, аніматорів, покоївок та ін.
Здобувачі зацікавились пропозиціями та можливістю здобути нові практичні навички під час літнього стажування.
Дякуємо компанії Algoos Study, Work & Travel та п. Ірині Тайчук за можливості щодо міжнародного стажування та актуальну інформацію для здобуття професійного досвіду!

Більше 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності