Перейти до основного вмісту
Зустріч робочої групи
1 травня 2024 року відбулась зустріч робочої групи ОП "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг" зі здобувачами вищої освіти за даною ОП 1, 2 та 3-го років навчання. Метою зустрічі стало обговорення змін до освітньої програми із врахуванням пропозицій Експертної групи та Галузевої експертної ради, висловлених в ході акредитаційної експертизи вказаної освітньої програми.
Окрім донесення інформації до здобувачів, важливо було почути їхню думку та побажання щодо змісту навчальних дисциплін, доповнення до Каталогу вибіркових дисциплін, збільшення кількості годин на вивчення іноземної мови, в т.ч. й викладання окремих фахових дисциплін англійською мовою, вивчення програмного забезпечення, яке використовується в сучасних готелях і ресторанах, проведення практичних занять у форматі ігор із залученням всіх здобувачів групи задля набуття навичок активного спілкування.
Пропозиції будуть враховані і в оновленій освітній програмі, і в процесі підготовки до лекційних і практичних занять.
Більше
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності