Перейти до основного вмісту
зустріч із стейкхолдерами
Чи не найважливішим етапом у внесенні змін до освітніх програм є їх обговорення з найбільш зацікавленою стороною - роботодавцями.
8 травня 2024 р. відбулась зустріч гарантів ОП "Міжнародний туризм" і " Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг" Олександра Короля та Галини Круль зі стейкхолдерами - представниками туристичного та готельно-ресторанного сектору - власницями туристичної агенції "БУКТРЕВЕЛ" Наталією Аніпко та Наталею Андрусяк, власницею туристичної агенції "Prosperity tour" Юліаною Параскинюк, співвласницею готельно-ресторанного комплексу "Allure Inn" Діаною Жадан, заступником керуючого готелем "Карпати Мигово" Давідом Фрицаком.
Гаранти озвучили пропозиції щодо змін в освітніх програмах за результатами акредитаційних експертиз і почули рекомендації від фахівців практиків. Власниці туристичного бізнесу запропонували навчальну дисципліну "Технології продажів у туризмі та ГРС" перенести до блоку нормативних, оскільки знання, здобуті під час її вивчення, є надзвичайно корисними при працевлаштуванні в туристичній агенції. Власники та працівники готельно-ресторанних сфери наполягали на глибокому вивченні сучасного програмного забезпечення, яким користуються заклади гостинності.
Практичні пропозиції щодо вдосконалення навчального процесу на даних ОП обговорюються і під час організації гостьових чи бінарних лекцій. Зокрема, після зустрічі зі студентами спілкувались із Русланом Рудейчуком (співвласником ГРК "Карпати Мигово") щодо залучення здобувачів до практичної підготовки під час проходження виробничої практики, детальнішого вивчення сучасних автоматизованих систем роботи готелів і ресторанів.
Завжди дослухаємось до думки стейкхолдерів, які зацікавлені у підготовці справжніх фахівців готельно-ресторанної і туристичної галузі.
Рекомендації будуть враховані в оновлених освітніх програмах.
Більше
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності