Перейти до основного вмісту
Здобувачі 3 курсу проходять тренінги на Буковелі
З 6 до 16 травня 2024 року завдяки співпраці з ТОВ "Спортивні Карпати" на Буковелі проходять тренінги для здобувачів з різних закладів вищої освіти.
На пропозицію Тетяни Гринюк відгукнулись студенти 310 групи (ОП "Міжнародний туризм") Валерія Форті та Юстина Міхалчан і 312 групи (ОП "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг") Артем Недорубан.
Насичена програма тренінгу, знайомство із курортом Буковель та його принадами, рекреаційними об'єктами та розвагами, вивчення тексту та ознайомлення із обов'язками працівників туристичного інформаційного центру - те, що освоювали впродовж першого тижня.
Підкорення г. Синяк, відвідини форелевого господарства, Яремче, Ворохти, Микуличина, кінні прогулянки - поєднання активного відпочинку із пізнанням нового - все це стане в нагоді під час літньої практики чи подальшого працевлаштування на Буковелі.
Дякуємо ТОВ "Спортивні Карпати", Тетяні Гринюк за можливість долучитись до вашої команди нашим студентам, за цікаве навчання і дозвілля.
Попереду ще один тиждень навчання!
Більше
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності