Перейти до основного вмісту
захист
24-27 червня 2024 року відбулись захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти спеціальності 242 "Туризм" ОП "Міжнародний туризм" і "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг".
Тематика бакалаврських робіт була присвячена розробці туристичних маршрутів по окремих країнах Європи чи в межах певного регіону, розгляду об'єктів спадщини ЮНЕСКО та їхньому впливу на туристичну галузь, вивченню міжнародного досвіду готельно-ресторанного сервісу для створення концептуальних закладів гостинності, аналізу окремих видів туризму (спортивного, пізнавального, купально-пляжного, оздоровчого, шопінг-туризму тощо), впливу клімату на розвиток туристичної галузі, вивченню пропозицій туристичних операторів України в окремих країнах, особливостям організації додаткових послуг у готелях (на прикладі окремих країн), аналізу відгуків про послуги гостинності готелів на найпопулярнішому ресурсі Booking.com та їхньому впливу на розвиток готельного господарства певної країни, розробці концепцій закладів ресторанного господарства.
38 здобувачів вищої освіти успішно захистили результати своїх досліджень.
Вітаємо студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 242 "Туризм" ОП "Міжнародний туризм" і "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг" із завершенням підсумкової атестації.
Більше
комісія
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності