Перейти до основного вмісту
Презентація книги

6 березня 2024 р. на географічному факультеті відбулася презентація книги «Час відважних» випускника кафедри географії та менеджменту туризму Євгенія Ролдугіна.

З 2014 року в АТО/ООС у складі добровольчих батальйонів військовий Євген Ролдугін воював під Маріуполем, в Пісках та в Авдіївці. Нагороджений вісьмома відзнаками, зокрема: «Президента України», орденом «Лицарський Хрест Добровольця».
З перших днів повномасштабного вторгнення з побратимами Євген Ролдугін захищав та визволяв Київську область. Отримав поранення в бою на Чернігівщині. Після лікування та відновлення вступив до лав Збройних сил.
Загинув воїн 11 вересня 2022 року, рятуючи поранених побратимів.
Книга Євгенія Ролдугіна «Час відважних» побачила світ вже після загибелі Героя завдяки зусиллям його батьків, Олени та Олександра Ролдугіних, які підготували й провели презентацію, розповівши про дитячі роки й захоплення сина, його спортивні досягнення, студентське життя та шлях становлення відважного Воїна.
Більше сотні студентів, викладачів та друзів-спортсменів зібралося в аудиторії корпусу географічного факультету, щоби вшанувати пам’ять Героя, який віддав життя у боротьбі з російськими окупантами, та вклонитися й подякувати батькам за достойного сина.
Зібрані кошти від продажу книги батьки Євгена передають на потреби ЗСУ.
Більше 
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності