Перейти до основного вмісту
гурток

06 червня 2024 року для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» (ОП «Міжнародний туризм і туроперейтинг») була проведена виробнича екскурсія керівником гуртка «7 пагорбів» Королем Олександром Дмитровичем і доценткою кафедри Скутар Тетяною Дмитрівною.

Студенти відвідали Туристична агенція "Buktravel" з метою поглиблення знань з предмету: «Макретингові комунікації в туризмі». Співвласниця туристичної агенції Наталія Аніпко показала майстер-клас з персонального продажу турів і спілкуванням з клієнтами в офісі. Студенти по черзі грали роль клієнтів з різною моделлю поведінки, а Наталія Петрівна демонструвала і пояснювала як відповідно до потреб туриста підбирати тур, долати заперечення та інше. До цього активно підключилася здобувачка вищої освіти і власниця туристичної агенції «Prosperity» Юлія Параскинюк.

Більше

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності