Перейти до основного вмісту
Конкурс

20 лютого 2024 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) Калінін Матвій (ОП "Міжнародний туризм") і другого (магістерського) рівня Бойчук Ольга (ОП "Міжнародний туризм і туроперейтинг") презентували свої наукові здобутки в І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, що проводився на географічному факультеті ЧНУ імені Юрія Федьковича.

Робота Бойчук О.В., присвячена створенню інтерактивної туристичної карти м. Чернівці двома мовами (українською та англійською) для популяризації міста як туристичної дестинації серед українців та іноземців, вже є складовою туристичного сайту "Чернівці - туристичний путівник" і має понад 2000 переглядів, що свідчить про прикладний характер даної роботи.
Наукова робота Калініна М.С. присвячена використанню застарілих промислових чи транспортних об'єктів у сфері гостинності у вигляді концептуальних закладів харчування чи розміщення ще матиме своє втілення в життя в майбутньому.
Роботи були представлені у секціях з туризму та готельно-ресторанної справи і здобули призові місця. Вітаємо Матвія та Ольгу!

Більше 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності