Перейти до основного вмісту
жадан

Попри повідомлення про замінування і не зовсім сприятливі погодні умови, гостьова лекція з вибіркової дисципліни «Кейтеринг» для студентів 3-го курсу спеціальності 242 «Туризм» за участі нашої випускниці, співвласниці готельно-ресторанного комплексу Allure Inn Діана Жадан відбулась!!!

Темою лекції були «Особливості формування меню для різних видів кейтерингу». Лекцію розпочали в аудиторії, де рестораторка ділилась власним досвідом організації кава-брейку, фуршетів і банкетів на різних локаціях і за різних умов. Діана розповіла про підходи до формування меню, відповідно до бюджету, типу заходу, вподобань замовників, навела приклади розроблених меню.

Повідомлення про замінування не стало на заваді лекції, яку продовжили у скверику під парасолькою і мокрим снігом.

Щиро вдячні нашій стейкголдерці Діані Жадан за надзвичайно цікаву і змістовну лекцію!

490102762_1436319564241451_6406328566227336655_n

489828566_1436319424241465_564472514092896449_n

490077475_1436319514241456_4833235110776117050_n

490222813_1436319560908118_6039014171384570836_n

489830902_1436319717574769_8281430132109102397_n

489831104_1436319664241441_5266457681890636498_n

490343219_1436319627574778_4224717650398456624_n

490325143_1436319710908103_5331562296231141010_n

490381121_1436319494241458_4847292180813660110_n

489830890_1436319364241471_5260928903167151893_n

490325145_1436319674241440_678150215311129322_n

489996958_1436319740908100_7309403417052063780_n

490298151_1436319414241466_6614341814670834685_n-1

489831672_1436319620908112_1430441335750644821_n

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності