Перейти до основного вмісту
Пенюк

14 березня 2024 року для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 "Туризм" (ОП "Готельно-ресторанний сервіс" та "Міжнародний туризм") відбулась гостьова лекція з вибіркової дисципліни професійної підготовки "Кейтеринг". Цього разу лектором був адміністратор ресторану "GANOK", студент 4-го курсу (ОП "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг") Андрій ПЕНЮК. За 11 місяців роботи в ресторані з офіціанта його підвищили до адміністратора.

Спікер розповів про різні види кейтерингу, які надає ресторан Ganok Restaurant, про їх особливості, про переваги виїзного обслуговування. Цікаво було послухати про підготовку до кейтерингу, необхідне устаткування, посуд, вибір закусок, роботу офіціантів та кухарів.
Звісно, здобувачів цікавило, чи виникали проблемні ситуації під час виїзного обслуговування, кумедні ситуації, чи були незадоволені клієнти.
Такі гостьові лекції, коли студент, який поєднує навчання із роботою за фахом, ділиться власним досвідом і з захопленням розповідає про свою роботу, команду, заклад, події, банкети, кейтеринг - сприймаються і цінуються здобувачами вищої освіти молодших курсів ще вище.
Дякуємо Андрієві ПЕНЮКУ за змістовну і цікаву зустріч!!!

Більше

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності