Перейти до основного вмісту
музей
1 травня 2024 року здобувачі першого року навчання освітніх програм «Міжнародний туризм» та «Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг» мали можливість закріпити практичні знання з дисципліни «Етнокультурний туризм», відвідавши Музей етнографії та стародавньої історії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Студенти довідалися про історію створення музею як одного з результатів реалізації транскордонного українсько-румунського проєкту «Історична та етнографічна спадщина – частина сталого розвитку туризму на Буковині», що впроваджувався у 2012-2015 р.р.
Захоплюючу екскурсію експозицією провела керівниця музею Ірина Єгорова, від якої довідалися про цікаві артефакти та знахідки, традиційну культуру, обрядовість та етнічне різноманіття Буковини, зосередивши увагу на багатстві матеріальної та духовної спадщини нашого регіону.
Вдосконалення практичної підготовки здобувачів освіти через безпосереднє вивчення ресурсів етнокультурного туризму сприятиме майбутнім випускникам в урізноманітненні пропозицій на ринку туристичних послуг, а, отже, допоможе бути успішнішими та конкурентоздатнішими.
Більше
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності