
- середа, 21 травня 2025 р.
Під завершення вивчення навчальної дисципліни «Технологія послуг харчування» 21 травня 2025 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 312 групи (ОП «Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг») підсумовували теоретичний матеріал на екскурсії до розважального комплексу «Бартка». Шеф-кухар Сергій ознайомив з усіма структурними підрозділами закладу, починаючи з Тераси під небом, Караоке, Івент-холу, Гастро-пабу, кухні, закінчуючи невеличкими складськими приміщеннями, кімнатами для паління та відпочинку гостей.
1,5 години спілкування з Шефом пролетіли невимушено і швидко. Сергій ділився власним досвідом роботи в закладі, розповів про устаткування, постачальників продукції, роботу персоналу, програмне забезпечення, створення меню, обслуговування різноманітних заходів. Зачепили проблеми і виклики, з якими стикаються сьогодні заклади харчування: нестачу кваліфікованих працівників, конкуренцію на ринку ресторанних послуг, вимогливих споживачів, не завжди добросовісних постачальників продукції та багато іншого.