Перейти до основного вмісту
бартка

Під завершення вивчення навчальної дисципліни «Технологія послуг харчування» 21 травня 2025 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 312 групи (ОП «Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг») підсумовували теоретичний матеріал на екскурсії до розважального комплексу «Бартка». Шеф-кухар Сергій ознайомив з усіма структурними підрозділами закладу, починаючи з Тераси під небом, Караоке, Івент-холу, Гастро-пабу, кухні, закінчуючи невеличкими складськими приміщеннями, кімнатами для паління та відпочинку гостей.

1,5 години спілкування з Шефом пролетіли невимушено і швидко. Сергій ділився власним досвідом роботи в закладі, розповів про устаткування, постачальників продукції, роботу персоналу, програмне забезпечення, створення меню, обслуговування різноманітних заходів. Зачепили проблеми і виклики, з якими стикаються сьогодні заклади харчування: нестачу кваліфікованих працівників, конкуренцію на ринку ресторанних послуг, вимогливих споживачів, не завжди добросовісних постачальників продукції та багато іншого.

499676407_1468782570995150_6032714143387911046_n

499834535_1468782197661854_736101488765299088_n

499903248_1468782357661838_8663382270124233711_n

499663056_1468782270995180_1491429460277424649_n

499781598_1468782274328513_2606582288861895235_n

499865168_1468782664328474_6626347640880907560_n

499418602_1468782547661819_5710251089338740105_n

499724594_1468782430995164_4633098336277617952_n

499251286_1468782384328502_5140331616077293296_n

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності