Перейти до основного вмісту
Бінарне заняття з дисципліни "Технологія послуг гостинності"

11 березня 2024 року відбулося бінарне лекційне заняття з дисципліни "Технологія послуг гостинності" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (ОП "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг" за участі старшої адміністраторки спортивного готелю Chevalier Panorama (Буковель), нашої випускниці Юлії Заяць.

Завдяки сучасним технологіям зв'язку вдалося поєднати аудиторне заняття із дистанційним спілкуванням.
Тема лекції була присвячена обов'язкам адміністратора в готелі. Юля розповіла про знання та навички, необхідні на цій посаді, про вміння залагоджувати конфліктні ситуації, про вирішення різних проблем, яких за 4 роки роботи в готелі було чимало.
Ознайомила із територією готелю, своїм робочим місцем. Розповіла про документи, які заповнюють гості та адміністратор, про роботу з програмним забезпеченням.
Оскільки готель спрямований на обслуговування групових туристів, то Юля наголосила на труднощах, які виникають про поселенні великих груп, особливо дітей.
Зустріч була корисною для здобувачів 3 року навчання, яких влітку чекає виробнича практика на підприємствах сфери гостинності.
Щиро вдячні Юлії за цікаву і щиру розповідь.
Більше
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності