Перейти до основного вмісту
Стажування в Польщі

Міжнародне стажування в Польщі

  •  четвер, 25 квітня 2024 р.

З 21 до 25 квітня 2024 року в рамках угоди про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Щецинським університетом (Польща) відбулась виїзна частина міжнародного стажування доценток кафедри географії та менеджменту туризму географічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Оксани Заячук та Галини Круль в Інституті просторової економіки та соціально-економічної географії Щецинського університету (м. Щецин, Польща).

Читати далі
Явкін Вячеслав Григорович

Перестало битися серце Явкіна Вячеслава Григоровича

  •  середа, 24 квітня 2024 р.

24.04.2024 р. перестало битися серце Явкіна Вячеслава Григоровича. Колектив кафедри географії та менеджменту туризму висловлює щирі співчуття рідним і близьким у зв’язку із цією важкою втратою. Висловлюємо щирі слова співчуття, поділяємо біль втрати і підтримуємо в годину скорботи… Вічна пам’ять!

Читати далі
Руслан Рудейчук

Бінарна лекція з дисципліни "Технологія послуг гостинності"

  •  вівторок, 16 квітня 2024 р.

16 квітня 2024 р. відбулося бінарне лекційне заняття з навчальної дисципліни "Технологія послуг гостинності" для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня 312 групи за участі члена робочої групи ОП "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг", співвласника туристичного комплексу "Карпати Мигово" Руслан Рудейчук.

Читати далі
Конференція

Студентська конференція

  •  вівторок, 16 квітня 2024 р.

16 квітня 2024 року відбулась щорічна студентська наукова конференція, підсекція географії та менеджменту туризму.

Читати далі
день відкритих дверей

День відкритих дверей

  •  неділя, 14 квітня 2024 р.

Сьогодні гостинно відкрили двері кафедра географії та менеджменту туризму для майбутніх студентів. Завідувач кафедри Олександр Король з викладачами активно відповідали на запитання абітурієнтів. Приємно відмітити високу зацікавленість абітурієнтів у спеціальності «Туризм і рекреація» ОПП «Міжнародний туризм» та «Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг».

Читати далі
Тренінг

Тренінг - гра

  •  понеділок, 8 квітня 2024 р.

08 квітня 2024 року  у студентському просторі географічного факультету відбулася тренінг - гра: СИМУЛЯТОР ЛІДЕРА У РОЗВИТКУ ГРОМАДИ! 

Читати далі
Перегляд ОП «Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг» щодо внесення змін

Перегляд ОП «Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг» щодо внесення змін

  •  понеділок, 8 квітня 2024 р.

8 квітня 2024 р. відбулося засідання робочої групи освітньої програми «Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг» щодо внесення змін. За результатами акредитаційної експертизи був напрацьований проєкт. Розпочинається процедура громадського обговорення проєкту змін до ОП «Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Читати далі
співпраця

Співпраця з курортом "Буковель"

  •  четвер, 4 квітня 2024 р.

4 квітня 2024 р. відбулась зустріч у змішаному форматі здобувачів вищої освіти 310 і 312 груп спеціальності 242 "Туризм" із керівницею Туристичного центру курорту 'Буковель" Тетяною Гринюк. Говорили про майбутню співпрацю, можливості проходження виробничих практик на курорті, подальше працевлаштування.

Читати далі
обговорення ОП

Зустріч проєктної групи ОП "Міжнародний туризм" зі здобувачами першого рівня освіти

  •  четвер, 4 квітня 2024 р.

04 квітня 2024 року відбулася зустріч проєктної групи ОП "Міжнародний туризм" зі здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня з метою обговорення змін до освітньо-професійної програми на кафедрі географії та менеджменту туризму.

Читати далі
Заняття на підприємстві

Бінарне заняття з дисципліни "Технологія готельної справи та організація послуг гостинності"

  •  четвер, 4 квітня 2024 р.

04 квітня 2024 року заняття з навчальної дисципліни «Технологія готельної справи та організація послуг гостинності» (викладач: Заячук Оксана Григорівна) для студентів 310 групи ОП «Міжнародний туризм», відбулося в готелі «Allure Inn».

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності