Оновлено
2024-03-18
14:55

Дисципліни

Робочі програми та силабуси за ОП спеціальності «ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ»

Міжнародний туризм
(бакалавр)

Готельно-ресторанний сервіс та ТО
(бакалавр)

Міжнародний туризм і ТО
(магістр)

Робочі програми

  1. Актуальні питання історії та культури України
  2. Економічна теорія
  3. Українська мова (за професійним спрямуванням)
  4. Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
  5. Філософія
  6. Економіка та фінанси підприємств
  7. Основи менеджменту
  8. Рекреаційна географія
  9. Основи сфери гостинності
  10. Історія туризму і рекреації
  11. Організація екскурсійних послуг
  12. Основи туризму і рекреації
  13. Технологія туристичної діяльності
  14. Організація рекреаційних послуг (за видами)
  15. Дизайн і планувально-просторова організація готельно-ресторанних закладів
  16. Туристично-рекреаційне країнознавство
  17. Туроперейтинг
  18. Гастрономічний туризм
  19. Інформаційні системи в туризмі та в готельно-ресторанному сервісі
  20. Організація готельної справи
  21. Організація ресторанної справи
  22. Економіка і ціноутворення в туризмі та в готельно-ресторанному сервісі
  23. Бухгалтерський облік та аналіз діяльності готельно-ресторанних і туристичних підприємств
  24. Готельні комплекси курортів світу
  25. Психологія у сфері гостинності
  26. Технологія послуг гостинності
  27. Технологія послуг харчування
  28. Барна справа, мистецтво баристи та сомельє
  29. Організація транспортних послуг і туристичний супровід
  30. Маркетинг туризму та готельно-ресторанного сервісу
  31. Менеджмент туризму та готельно-ресторанного сервісу
  32. Міжнародний туризм
  33. Туристично-рекреаційне країнознавство (Україна)
  34. Правове регулювання, безпека та страхування в туризмі та готельно-ресторанному сервісі
  35. Управління персоналом готельно-ресторанних і туристичних підприємств

Програми вибіркових дисциплін

  1. Геодемографія
  2. Фізична географія світу
  3. Урбаністика
  4. Соціально-економічна географія світу
  5. Рекреологія
  6. Поведінкова географія
  7. Основи соціальної і конструктивної географії
  8. Етнокультурний туризм
  9. Спортивний туризм
  10. Замковий і фортифікаційний туризм
  11. Санаторно-курортна рекреація
  12. Географія сфери обслуговування
  13. Екотуристична рекреація та агротуризм
  14. Туристично-краєзнавча робота
  15. Кулінарна географія світу
  16. Послуги гостинності в агротуризмі
  17. Фриланс у туристичному бізнесі
  18. Діяльність туристської самодіяльної організації
  19. Основи наукових досліджень
  20. Web-технології в туризмі
  21. Готельна індустрія України
  22. Інноваційні готельно-ресторанні технології
  23. Статистика
  24. Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
  25. Антропогенні аспекти туристики і рекреації
  26. Транскордонний туризм
  27.  Кейтеринг
  28. Організація анімаційних послуг в туризмі та готельно-ресторанному сервісі
  29. Організація MICE-обслуговування
  30. Реклама в туризмі та готельно-ресторанному сервісі
  31. Світовий ринок послуг гостинності
  32. Технології продажів у туризмі та сфері гостинності
  33. Туризм і сфера гостинності Карпато-Подільського регіону
  34. Готельний практикум
  35. Ресторанний практикум
  36. Туристичний практикум
  37. Стратегічне управління
  38. Діловодство та діловий етикет у туризмі та сфері гостинності
  39. Фізичне виховання (за видами спорту)
  40. Психологія ділового спілкування
  41. Демократія: від теорії до практики
  42. Професійна іноземна мова

Навчальний план - завантажити >>>

Каталог фах. вибіркових дисциплін,2023 - завантажити >>>

Силабуси

  1. Актуальні питання історії та культури України
  2. Економічна теорія
  3. Українська мова (за професійним спрямуванням)
  4. Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
  5. Філософія
  6. Економіка та фінанси підприємств
  7. Основи менеджменту
  8. Рекреаційна географія
  9. Основи сфери гостинності
  10. Історія туризму і рекреації
  11. Організація екскурсійних послуг
  12. Основи туризму і рекреації
  13. Технологія туристичної діяльності
  14. Організація рекреаційних послуг (за видами)
  15. Дизайн і планувально-просторова організація готельно-ресторанних закладів
  16. Туристично-рекреаційне країнознавство
  17. Туроперейтинг
  18. Гастрономічний туризм
  19. Інформаційні системи і технології в туризмі та готельно-ресторанному сервісі
  20. Організація готельної справи
  21. Організація ресторанної справи
  22. Економіка і ціноутворення в туризмі та в готельно-ресторанному сервісі
  23. Бухгалтерський облік та аналіз діяльності готельно-ресторанних і туристичних підприємств
  24. Готельні комплекси курортів світу
  25. Психологія у сфері гостинності
  26. Технологія послуг гостинності
  27. Технологія послуг харчування
  28. Барна справа, мистецтво баристи та сомельє
  29. Організація транспортних послуг і туристичний супровід
  30. Маркетинг туризму та готельно-ресторанного сервісу
  31. Менеджмент туризму та готельно-ресторанного сервісу
  32. Міжнародний туризм
  33. Туристично-рекреаційне країнознавство (Україна)
  34. Правове регулювання, безпека та страхування в туризмі та готельно-ресторанному сервісі
  35. Управління персоналом готельно-ресторанних і туристичних підприємств

Силабуси вибіркових дисциплін

  1. Геодемографія
  2. Фізична географія світу
  3. Урбаністика
  4. Соціально-економічна географія світу
  5. Рекреологія
  6. Поведінкова географія
  7. Основи соціальної і конструктивної географії
  8. Етнокультурний туризм
  9. Спортивний туризм
  10. Замковий і фортифікаційний туризм
  11. Санаторно-курортна рекреація
  12. Географія сфери обслуговування
  13. Екотуристична рекреація та агротуризм
  14. Туристично-краєзнавча робота
  15. Кулінарна географія світу
  16. Послуги гостинності в агротуризмі
  17. Фриланс у туристичному бізнесі
  18. Діяльність туристської самодіяльної організації
  19. Основи наукових досліджень
  20. Web-технології в туризмі
  21. Готельна індустрія України
  22. Інноваційні готельно-ресторанні технології
  23. Статистика
  24. Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
  25. Антропогенні аспекти туристики і рекреації
  26. Транскордонний туризм
  27. Кейтеринг
  28. Організація анімаційних послуг в туризмі та готельно-ресторанному сервісі
  29. Організація MICE-обслуговування
  30. Реклама в туризмі та готельно-ресторанному сервісі
  31. Світовий ринок послуг гостинності
  32. Технології продажів у туризмі та сфері гостинності
  33. Туризм і сфера гостинності Карпато-Подільського регіону
  34. Готельний практикум
  35. Ресторанний практикум
  36. Туристичний практикум
  37. Стратегічне управління
  38. Діловодство та діловий етикет у туризмі та сфері гостинності
  39. Фізичне виховання (за видами спорту)
  40. Психологія ділового спілкування
  41. Демократія: від теорії до практики
  42. Професійна іноземна мова

Каталог загальноуніверситетських вибіркових дисциплін - переглянути >>>

Критерії оцінювання за основними видами робіт та формами контролю - завантажити >>>

Ваші зауваження, запитання та пропозиції:webmasterE—Ё@0ВЊchnu.edu.ua
 © 1999-2009 Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича; Програмування: Крамар А.В.